Vakantie aan de aan de kust van Vlissingen/Zeeland/Nederland

Op loop en fietsafstand van het strand van Vlissingen en het Nollenbos ligt een heerlijke volledig ecologische vakantiestudio.

De studio heeft een oppervlakte van 26 m2 en is geschikt voor twee personen. De woonkamer bevat een kleine keuken met mini-koelkast en magnetron  (er is geen fornuis aanwezig).

De woonkamer bevat twee ergonomische elektrisch verstelbare bedden, een eettafel met twee stoelen, een schuifpui, een terras, een satelliet TV met Engelstalige zenders, DVD speler. Verder is er een wasmachine en een airco/verwarming.

De badkamer heeft een eigen toilet, luxe douchecabine met stortdouche en een wastafel.

De gehele studio maakt gebruik van zonne-energie en is daardoor volledig CO2 neutraal.

Er zijn fietsen te huur in overleg, maar voor de echte fietsliefhebber is het aan te bevelen de eigen fietsen mee te nemen

Bij de studio is er gratis parkeergelegenheid. Ook is er een gratis privé parkeerplaats direct aan het strand.

Het zeer rustige strand is op loop- en fietsafstand. Er is een wandelpark en een klein bos, het Nollebos. Verder zijn er tal van fietsroutes in de buurt.

Er zijn ook twee supermarkten, een bakker en apotheek op loopafstand.

Deze studio is voor mensen die een rustige vakantie willen hebben. De studio is niet geschikt voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. Ook is het niet toegestaan te roken in of om de studio.

Mail voor meer informatie en boekingeninfo@costadelnolle.nl
Klik hier voor de huisregels